Patient-Rapporterede Oplysninger (PRO)

Patient-Rapporterede Oplysninger (PRO) giver patienter med multipel sclerose (MS) mulighed for at få større indflydelse på deres behandlingsforløb. Ved at udfylde digitale spørgeskemaer om livskvalitet og funktionsniveau inden de faste konsultationer kan patienterne være med til at sætte fokus på de aspekter af sygdommen og tilværelsen, som er mest aktuelle for dem. Det giver lægerne bedre forudsætninger for at forberede målrettede konsultationer, som kan imødekomme patienternes behov.
Regelmæssige besvarelser af spørgeskemaerne giver patienter og læger mulighed for at følge udviklingen i sygdommen over tid, hvilket kan få indflydelse på den fremadrettede behandlingsstrategi og sygdomshåndtering.
En sidegevinst ved PRO er, at oplysningerne ude i fremtiden kan bidrage til forskning, som vil forbedre forholdene for patienter med MS.

Sådan kommer du i gang

Udfyld kontaktformularen nedenfor. Herefter vil du i løbet af få hverdage modtage et personligt login samt en kort vejledning i, hvordan du kommer i gang med PRO. Alle besvarelser bliver behandlet fortroligt.
OBS! Mailen må ikke indeholde dit CPR-nummer, da det er personfølsomme data.

Tilmelding